Založ si blog

O múdrosráčoch, psychopatoch a opiciach

O múdrosráčoch, psychopatoch a opiciach

Možno si čitatelia mojich blogov všimli, že sa nevyjadrujem k horúcim aktuálnym témam, ale spracúvam informácie z nedávnej aj dávnejšej histórie slovenského zdravotníctva. Mám tak lepší prehľad o tom, čo sa stalo, a môžem tak vyjadriť svoj názor s odstupom času, bez zbytočného unáhlenia a prípadnej subjektivity, ktorej sa tak či tak ale nikto z nás nevyhne. Aj teraz zareagujem s (podľa mňa), dostatočným časovým odstupom. Dvanásť mesiacov je dosť na to, aby som zhodnotil, čo sa na Slovensku udialo od marca 2020. A vyjadril tak, v tomto prípade môj najosobnejší postoj k celkovej situácii, do akej zaviedli niektorí „zodpovední“ štátni úradníci celé Slovensko.

O korona šialenstve sa už popísalo toho dosť. Faktov aj výmyslov, ideologických agitiek aj „konšpirácií“. Nie, o tom nebudem…

Pozrime sa na to, čo vlastne urobili so slovenským národom takí psychopati, akými sú Matovič, Mikas, Krajči, Krčméry, Jarčuška, Naď…A ako si nechali Slováci doslova srať na hlavu.

Za desať mesiacov títo chlapci neurobili pre národ nič pozitívne. Keby tu bola skutočne smrteľne nebezpečná a super nákazlivá infekčná choroba, s účinkami ako má novičok, tak by svojimi opatreniami, ktoré tu na národe skúšajú, dosiahli úplné vyhladenie populácie behom pár týždňov. Jediné ich šťastie, že o žiadnu pandémiu nejde, ani nebezpečnú infekčnú chorobu. Ak by to tak bolo, boli by posratí od strachu, zalezení v úkrytoch a Mikas by nevydával množstvo výnimiek, sami by neporušovali nariadenia, ktoré si pokutami, ekonomickou likvidáciou a súdnymi rozhodnutiami vynucujú na občanoch.

U mňa ste chlapci prekročili všetky právne, morálne a vôbec mysliteľné hranice. A keďže ako občan Slovenskej republiky mám tie isté základné práva ako vy, budem vám v tomto blogu tykať, lebo vy sami nechováte k občanom úctu a vaše výroky, rozhodnutia a vaša politická činnosť sú pľuvancami do tváre všetkým čestným občanom Slovenska, ktorí pracujú na vaše zadky a z daní ktorých si vy žijete nad pomery bežného občana.

Zasahujete do môjho života spôsobom, ktorým ste prekročili platné svetské zákony (Ústavu SR a ďalšie zákony SR) a sústavne porušujete zákony duchovné. Chlapci, ja mám jednu životnú zásadu, a môžete si ju priradiť náboženstvu ktorému chcete, alebo nijakému: „Ži a nechaj žiť“. Pre mnňa ste prinajlepšom vzduch, prinajhoršom pľuvanec na chodníku, ktorému je najlepšie sa vyhnúť. Preto sa takým ľuďom ako vy vyhýbam, pokiaľ je to možné. Doteraz som si vás nevšímal, lenže sa mi už dvanásť mesiacov neprimerane seriete do života.

Matovič, zamysli sa nad rozdielom medzi diagnostikou a terapiou, ak je tvoj múdrosráčsky mozog toho schopný. Testovanie je diagnostika, terapia je nasadenie účinnej liečby. Diagnostika ešte neznamená liečbu. Tak ako meraním teploty ju neznížime, tak testovaním (a ešte k tomu pofidérnymi nepreukaznými testami) neznížime počet nakazených, ani ich nevyliečime. Neznalosť zákonov (aj tých prírodných) neospravedlňuje. Ty si z testovania spravil normu, ktorá je v rozpore s doteraz zaužívanou medicínskou praxou. Nikto nejde k lekárovi, ak nemá nejaké príznaky choroby. Jedine hypochonder. Ak by som navštívil lekára so žiadosťou, že chcem, aby mi spravil testy na hepatitídu, a nemal by som žiadne príznaky žltačky, tak ma vysmeje a pošle domov. Samozrejme, môžem si ísť dať spraviť testy na HIV, ak som promiskuitný homosexuál, ale len na základe vlastného rozhodnutia, a nemôže ma k tomu žiadny štátny orgán nútiť ani z dôvodu prevencie, ani iných idiotských „pandemických“ opatrení. Je to len moja voľba, a tak to aj musí ostať. Inak sa ty, Matovič, zapíšeš do dejín ako najväčší múdrosráč, ktorý zmenil načisto medicínsku definíciu choroby, diagnostiky a terapie ako takej. To sa fakt nikomu doteraz nepodarilo, a dúfam, že ani nepodarí. Viem, že to nemáš z vlastnej hlavy, na to nemáš intelektovú kapacitu, len poslušne plníš príkazy nadácie Billa Gatesa a iných sociopatov. Tak ako platí prezumpcia neviny, platí stále prezumpcia zdravia, takže testovať bezpríznakových ľudí je porušenie mnohých základných ľudských práv. Nie je mojou povinnosťou dokazovať komukoľvek, že som zdravý, ak sa zdravý cítim (hovorím o infekčnej chorobe ako je chrípka) a ak nemám žiadne príznaky chrípky. A vírus covid je jeden z chrípkových vírusov. Na základe tvojej zvrátenej logiky by sme mali začať testovať ľudí na všetky infekčné choroby, lebo hoci aj keď nemajú príznaky, tak môžu byť nakazení! No nie? A to je predsa ohrozenie celej populácie! Ale prestav si múdrosráč, že nie je. Tie drakonické opatrenia, ktoré si tu zaviedol, majú zmysel, ak je skutočný núdzový stav. Ten ale v skutočnosti nie je. Takže od teba sa môžeme v budúcnosti dočkať, že sa budeme každý týždeň povinne testovať na týfus, choleru, osýpky, chrípku, žltačku, syfilis, kvapavku, HIV a neviem čo ešte. Ak ti to robí dobre, tak ty si daj špárať v nose aj každý deň, možno pri tom pociťuješ sexuálne vzrušenie, neviem. Ale nepodmieňuj idiotskými testami moje občianske práva a slobody.

Takže kto je tu múdrosráč, Matovič? IQ si nekúpiš, nevytrucuješ ani nevyškriekaš za rečníckym pultom. Radím ti, prestaň sa mi srať do života.

Áno, Krajči, budeš sa zodpovedať za svoje hriechy podľa vlastnej viery, ktorú verejne prezentuješ. Že nerozoznáš skutočnú duchovnosť od špiritistického blúznenia, je tvoj problém. Ty nezažívaš paranormálne javy, si iba obeťou paranoidných bludov. Čo si robil posledných dvanásť mesiacov? Tu ľudia umierajú na neposkytnutú zdravotnú starostlivosť, na zrušené plánované operácie, na tvoju neschopnosť viesť rezort zdravotníctva, na neschopnosť donútiť lekársky stav ordinovať podľa zákonov a nie odmietať pacientov pod podmienkou „modrého certifikátu“. Načo si sa trepal na post ministra zdravotníctva, ak si za celý čas nedokázal zdravotné poisťovne prinútiť, aby už od apríla hradili všetkým občanom potrebné dávky vitamínov? Poisťovne majú celkovo znížené náklady na zdravotnú starostlivosť, ktorá by bola na úžitok pre pacientov. Jedine vydriduch MUDr. Kollár opäť vyboxoval pre lekárov nadštandardné príjmy, hoci ambulantní lekári neodvádzajú nadštandardné výkony. Sú ušetrené peniaze za operácie, za menej hospitalizácií, za množstvo neposkytnutej zdravotnej starostlivosti. Kde sú tie peniaze? K tomu 100 miliónov na zvýšenie základného imania Všeobecnej zdravotnej poisťovne, opäť z daní občanov. Čo za to občania dostali? Matovičove špáradlá do nosa a neúčinnú vakcínu? Tú si strč láskavo do zadku. Ak si myslíš, tak ako magor Matovič, že toto je riešenie do budúcnosti pri akejkoľvek infekčnej nákaze, tak si taký istý múdrosráč, ako Matovič. Ty budeš odškodňovať postihnutých očkovaných zo svojich peňazí, alebo to opäť zaplatia občania?

V zdravotníctve je podľa tvojho odhadu investičný dlh 1,5 miliardy. Čo s ním chceš robiť, keď nedokážeš ani zasiahnuť do kategorizačných rozhodnutí a zabezpečiť bezplatné lieky a vitamíny pre chorých na covid ? Si útrpná bábka, neschopná akéhokoľvek vlastného úsudku a akcie, nehovoriac o tvojom úbohom morálnom profile. Si odsúdený byť iba poskokom, ktorý žerie zo zeme omrvinky, ktoré spadli zo žranice mocných. Už teraz si si aj s Jarčuškom podpísal svoj rozsudok svojim podpisom pod štúdiou o „celopopulačnom skríningu…“

Úprimne, nechcel by som sa dožiť tvojej budúcej karmy, Krajči. Bez ohľadu na to, ako dopadneš, radím ti, prestaň sa mi srať do života.

Upotený Krčméry so strapatým Jarčuškom, vy, čo ste v konflikte záujmov od momentu získania občianskeho preukazu, máte byť pre občanov autoritami? Krčméry, ktorý za peniaze rozdáva tituly ako regionálna tlačiareň, Jarčuška platený farmapriemyslom?

Chlapci, radím vám dobre, prestaňte sa mi srať do života.

Mikas, ukážka ľahostajnosti k vlastnému fyzickému aj duševnému zdraviu, ty chceš ľuďom niečo diktovať ohľadne toho, ako majú správne žiť? Ja žijem vďaka tomu, že som dávno prestal počúvať a dôverovať lekárom. Práve preto aspoň žijem, a nedám si zasahovať do svojej fyzickej a psychickej integrity takými obludami, ako si ty. Mikas, ty si už teraz mŕtvy muž, a keď budeš zosadený z funkcie, ľudia sa ti budú vyhýbať ako pľuvancu na chodníku, alebo ťa nakopú do zadku, ak to už nerobili tvoji spolužiaci na základnej škole. Nepomôže ti ani desať titulov.

Mikas, vravím ti, prestaň sa mi srať do života.

Gröhling, ty si čo urobil pre fungovanie školstva? Spolu so Sulíkom ste mali zabezpečiť pre žiakov a študentov na dištančnom vzdelávaní počítače a pripojenie na internet. Alebo si myslíte, že je povinnosťou každej rodiny mať v domácnosti pre každé dieťa počítač s internetom a riešiť s nimi domáce úlohy? Vy ste zodpovední za debilizáciu školopovinnej populácie. Prestaňte sa srať do života rodičom a ich deťom, nie sú vašim majetkom.

Naď, pre teba je škoda aj jedna rozvitá veta. Možno dostaneš ešte v živote šancu popremýšľať, kto je psychopat, opica a extrémista….hoci pochybujem o tom, že ju zmysluplne využiješ.

A aby nebolo iným ľúto. Kolíková, choď sa najprv dovzdelať, a potom ťa možno niekto zamestná ako pomocnú silu v kuchyni. A neser sa mi do života, nestojím o to.

Sulík, prestaň si naháňať vlastné kšefty a začni sa starať riadne o hospodárstvo. Ty si nevytvoril ani mikroskopický zlomok hodnoty, ktorú by si tak rád rozpredal do súkromných rúk. Všetko to vybudovali moji rodičia, keď si ty ešte ťahal na špagáte dreveného káčera. Nemáš najmenšie právo rozhodovať o majetku, na ktorom nemáš najmenšiu zásluhu a ktorá patrí občanom Slovenska.

Boris Kollár, mal si byť radšej šéfom nevestinca, kde by ťa obskakovali transsexuáli, a nie predsedom parlamentu. Ja sa nepovažujem za tvoju rodinu, tak sa mi žiadnym spôsobom neser do života.

Remišová, ak si naozaj presvedčená, že v prvom rade by sa mali očkovať seniori, tak nechaj svojim starým rodičom napichať aj desať vakcín, a potom môžeš sledovať, čo to s nimi urobí. Teba vôbec netrápi, že práve chronicky chorí a starí ľudia by nemali byť podľa odborníkov očkovaní, pretože sú najviac ohrození nežiaducimi účinkami vakcín. Nedochádza ti, že očkovanie nie je žiadne riešenie. Tak sa môžeš dať očkovať aj každý dýždeň, ja ti všetky „moje“ vakcíny zdarma venujem.

To isté Nicholsonová, tebe už slovo „konšpirátori“ načisto zatemnilo mozog. Obe dámy, pre mňa za mňa môžete tú zázračnú vakcínu piť každé ráno na lačno, ale mne a mojej rodine sa neserte do života. Moja 90-ročná matka má viac rozumu, ako vy dve a celá vláda dokopy, pretože vie, že jej môže očkovanie ublížiť, a to pozerá len televíziu, o internete nemá ani potuchy. A mimochodom, Remišová, kde je ten internetový zdroj na „jeden klik“ (ako si to prezentovala 31.1.2021 na TA3), kde sa píše aj o rizikách očkovania? Si nemorálna klamárka.

Fico, Pellegrini, Raši a mnohí ďalší…čo ste spravili reálne za posledných desať mesiacov pre zachovanie ústavnosti a práva na Slovensku? Vaše bezzubé aktivity majú slúžiť len tomu, aby ste si zachránili vlastné zadky, pretože sa obávate Matovičovho šialeného zatýkania, vyšetrovania, väzby a politických súdnych procesov. Vami vytvorený mocenský aparát vás teraz v rukách matovičových poskokov trafil ako bumerang. Raši, Paškov nástupca, ktorý si sa zastával všetkých skorumpovaných smeráckych úradníkov, od Foraya cez Pažinkovú až po Domčekovú, alebo Kostku a jemu podobných. Teraz chceš čo? Všetci máte maslo na hlave, hráte vyčkávaciu taktiku a spoliehate sa, že Matovič sám nejako padne, a chopíte sa potom vlády? Chlapci, odíďte na smetisko dejín, kým je čas. Nerátajte s tým, že ešte vy sa mi budete srať do života. Máte k dispozícii, tak ako aj bežní občania, článok 32 Ústavy SR. Tak kde je vaša občianska statočnosť? Máte oveľa väčšie možnosti, ako dať veci do poriadku. O to vám ale nejde, vám tento stav vyhovuje, hlavne aby vás nepozatvárali a mohli ste si ďalej užívať nakradnuté majetky. Občania sú vám úplne ukradnutí.

Pán Soták, zobudili ste sa neskoro. Teraz sa odvolávate na Ústavu SR, keď šialený Matovič chcel po zamestnávateľoch, aby sami zabezpečovali testovanie zamestnancov. Mali ste namietať protiústavnosť už vtedy, keď mnohí zamestnávatelia zakázali vstup do firmy bez „modrého papiera“.

Primátori miest a starostovia obcí. Nie ste nijakým spôsobom podriadení vláde SR a povinní plniť Mikasove „nariadenia“. Volili vás občania miest a obcí, zodpovední ste v prvom rade im. Len na pár výnimiek ste neboli doteraz schopní postaviť sa proti nezmyselnému testovaniu. Mohli ste tak isto ako lekári odmietnuť posledné testovanie. Ak tak neurobíte pri najbližšej príležitosti, občania vám to v ďalších voľbách spočítajú, ak vás nevykopú z radníc ešte skôr.

Vy všetci lekári, ktorí ste sa priposrali zo štátneho aparátu. Mohli ste toto šialenstvo stopnúť už v začiatkoch. Vy ste boli tou pákou, ktorá s tým mohla pohnúť. Ale už nie ste. MUDr. Kollár, v roku 2011 taký nekompromisný pri štrajku lekárov, keď si za rukojemníkov vzal pacientov, teraz keď narazil na ešte väčšieho psychopata a vydierača Matoviča, sa zrazu priposral. Lekári, namiesto toho, aby ste jednoznačne odmietli prvé testovanie, nezúčastnili sa ho a tým zastavili rozbehnutý pokus na občanoch, ktorý sa psychopatický Matovič snaží za každú cenu dokončiť, ste sa handrkovali o platy. Vám je úplne jedno, že sa tu porušili úplne všetky možné legislatívne aj etické normy, hlavne že máte svoje peniaze, pacienti nech umierajú na vašu pažravosť a neschopnosť postaviť sa na stranu pravdy. A ostatné profesie môžu padnúť na hubu, vy ste predsa tí hrdinovia, ktorí z ambulancií ordinujú po telefóne, alebo pre istotu vôbec nedvíhajú telefón.

Vy nie ste, ani ste nikdy neboli inteligenciou národa, hoci si neustále vynucujete úctu od občanov. Môžete si vydupať peniaze od poisťovní, vytiahnuť ich podvodnými praktikami cez poplatky od pacientov, ale úctu si nijako ukradnúť nemôžte. Získať a vybudovať si ju môžete iba svojou prácou a čestným prístupom k pacientom.

A ešte pani Kalavská. Vy si strčte vaše presvedčenie o vakcinácii ako jedinej možnosti, viete kam. Vy sa nestaráte o moje zdravie, ani Krajči, ani Mikas, Krčméry alebo Jarčuška. V mojich zdravotných problémoch ste mi svojou politickou činnoťou nijako nepomohli, ba naopak. Nechajte na občanoch, či sa chcú testovať a očkovať, alebo ťahajte tam, odkiaľ ste prišli. Nikto z príčetných občanov nie je nadšený z vašej „práce“, nikto nebude oplakávať váš odchod. Ani Bill Gates, ani Soros, pretože ste figúrky na jedno použitie a budete nahradení inými zapredancami.

Nie, nemám také možnosti ako vy, nestojí za mnou celý štátny aparát, polícia, armáda, prokuratúra, justícia. Ale prekročii ste moje hranice a vynaložím všetky svoje schopnosti, aby ste neunikli spravodlivému trestu, či už bude na základe svetského práva alebo duchovného zákona.

Ako ďalej ? 26

28.03.2022

Ako ďalej ? 26 Správna diagnostika nie je taká samozrejmosť, ako sa laikovi môže zdať: Radkin Honzák: Obecně se má za to, že schizofrenie se vyskytuje u jednoho procenta populace, jenže v USA v sedmdesátých letech tvrdili, že mají výskyt tříprocentní. Zjevná hloupost. Dobrali se k ní proto, že tato diagnóza se tam stala sběrným košem pro pacienty, s jejichž [...]

Ako ďalej ? 25

27.03.2022

Ako ďalej ? 25 Nechme už léky a technologie být. I samotní lékaři mají přece na medicinalizaci lví podíl, a nejen proto, že se nechávají všelijak uplácet od farmaceutického průmyslu, nemyslíte? Ano, třeba poslední DSM-5, Diagnostický a statistický manuál Americké psychiatrické společnosti, vytvořený předními psychiatry, je z tohoto pohledu snad největší paskvil. [...]

Ako ďalej ? 24

25.03.2022

Ako ďalej ? 24 Moderná psychiatria sa vydala cestou, kedy prirodzené ľudské vlastnosti alebo reakcie na určité situácie, na ktoré doteraz ľudia používali prirodzené spôsoby liečby, „preklasifikovala“, aby vzápätí na takto novovzniknuté diagnózy ponúkla svoju liečbu. A ako inak, farmakologickú. Bulharský koeficient je číslo, kterým je nutné násobit získaný [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 276
Celková čítanosť: 846893x
Priemerná čítanosť článkov: 3068x

Autor blogu